onsdag 1 februari 2012

De som inhandlats vid dagens öl släpp

Dagens släpp var rätt trevligt efter en månads nyhetstorka på systembolagets nyhetshyllor. Dock jobbade jag idag och det var lite långt till ett bolag med ett mer digert nyhets utbud så jag fick sända en löpare till Bolaget för att genomföra lite shopping åt mig. Sedan smög jag förbi bolaget på vägen hem för att komplettera med ett par nyheter till.

Det som jag har inhandlats eller fått inhandlat idag är:
Brewdog Paradox Jura
Sierra Nevada Celebration Ale
Stone Double Bastard
Stone Epic 11.11.11

Det som jag hoppas på att lägga vantarna från detta öl släpp men dessa gick tyvärr inte att beställa till mitt bolag än då de ej skeppar mellan butikerna förren efter en vecka.  Får se om jag kan få lite hjälp med att inhandla dessa två.
Brewdog AB08
Mikkeller / Three Floyds Boogoop 2 kommentarer:

  1. Men på webben kan man beställa från depån till vilken butik som helst från dag 1 kl.10.00. Gäller T6 och T7 sortimentet. Då behöver du inte vänta en vecka och hoppas att det finns flaskor kvar.

    SvaraRadera
  2. Jo det går, men då dessa öl som var slutleverade till butik och inga på depå så går det inte att beställa dom (både AB 08 och Boogop). Utan då är det tyvärr bara att ta sig till ett bolag som har dessa inne och det var tyvärr bara vinkällarbutikerna denna gång. Det hade varit önskvärt att det funnit ett antal på depå så att man kunnat lägga en beställning istället.

    SvaraRadera