måndag 9 april 2012

Påsken

Under påsken har jag och min fru varit på lite turné i Södra Sverige. Besökte bland annat min gamla hemstad Växjö och sedan gick färden vidare till Malmö. 


I Växjö besökte jag mitt favorit fik som hade flyttat till nya lokaler, Gusto  om ni gillar kaffe eller te i alla dess former är det alltid värt ett besök men de har även riktigt bra kakor, mackor och annat. 


Sedan bar det av till Malmö där vi hälsade på hos Axel och Viktor. Vi hade en riktigt trevlig helg med bla lite turistande på Malmöhus och Brunch på Casinot. 


Påsk middag med lammstek bjöds det på till påskaftonsmiddag. På dryckes sidan så delade vi grabbar på en Cigar City Humidor Series Jai Alai Cedar Aged India Pale Ale. Denna ölen var riktigt trevlig men dock var den lite speciell. Jag har tidigare enbart druckit den vanliga Jai Alai och den är riktigt bra medan denna Ceder Aged har en lite "träig twist" som jag inte riktigt kunde bestämma ifall jag gillade eller ej. Detta bryggeriet verkar ha en massa kul öl på med olika inslag av trä och frukter, jag tror nog att jag kommer prova fler öl från dem i framtiden. 


Jag har även utökat ölkällaren med lite nya sorter bland från Malmö Brygghus BEERSONS IPA och XPA  som jag fann på bolaget på Hansa i Malmö och Nøgne Ø Imperial IPA (fanns kvar i Växjö) och Stillwater/Mikkeller Two Gypsies Our Side (väntade på mig i Malmö).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar